Мая Илиева издуха милионите и остана без пари

Мая Илиева
Мая Илиева закъсала с парите

Вдовицата на Георги Илиев е закъсала с парите и дори е започнала да се лишава от обичайните за нея глезотии. Според колегите от razkritia.com, Мая е започнала да пести средства и в момента е във финансова криза.

Съпругата на един от най-влиятелните хора от близкото минало е поизхарчила милионите, които е наследила, като това се вижда и с просто око. До скоро  бившата манекенка се движеше с охрана от 5-6 човека, като сега се задоволява само с 2, като те не само я охраняват, а и мъкнат торбите от пазара и  са се превърнали в домашни прислужници. Разбира се Мая Илиева има доста имоти за разпродаване, но до сделки не се стига, защото когато мераклиите разберат на кого точно са имотите много бързо се разубеждават. Скандалният хотел „Дюн“ е може би най-скъпото наследство, което красавицата притежава, но за сега се задоволява само със стопанисването му, тъй като  няма интерес към луксозния комплекс.

Вдовицата на ВИС-аджията е  обявила всичко, което притежава за продан и  ако успее да получи задоволителна сума пари, ще избяга извън България. Хора от светските среди коментират, че „черната вдовица“ е потънала в батака и ще разпродате имотите си на безценица, но дали ще успее си остава загадка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.