Световните медии се объркаха кого издирваме по фоторобот

Българската полиция издирва мъж, който е помагал на терориста на летище- Бургас,  казаха от Израел. Според израелските медии съучастникът е американският гражданин Дейвид Джебсън. Официалните власти в България казаха, че е възможно да има евентуален съучастник, но това още не било потвърдено.

 В същото време Си Ен Ен пусна информация, цитирайки свой източник, че българските полицаи търсят американски гражданин, който бил свързан с атентата. Отново се появиха противоречиви сведения от Външното и Вътрешното министерство и объркаха всички.

По-късно от Си Ен Ен казаха, че българите се коригирали и признали, че наистина търсят американец по снимка от фоторобот. Инфото е потвърдено и от два хотела в Слънчев бряг, чиито собственици потвърдили, че полицаи са им показвали фотоборота. По информация на израелски медии нашите подозирали, че девид Джебсън имал в себе си още експлозиви и може да направи втори атентат, но криели това, за да не подплашат туристите. Те твърдели, че това е истинското лице на загиналото камикадзе и издирват къде е нощувало.

Пълна каша цари в момента какви стъпки е предприела българската полиция. Световните медии търсят свои източници и уведомяват читателите и зрителите си, но информацията не съвпада с официалната, която изтича на малки порции или изобщо не не изтича от България. Някои даже , се усъмниха, че отнякъде нашите власти са получили нареждане да не коментират какво точно правят. Липсата на информация и противоречивата информация обаче създават допълнителна паника, а дори Цветан Цветанов тайнствено мълчи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.