1000 лева за обезчестяване на девственици по скайпа

Безумни обяви за секс заливат мрежата, но една от тях учудва и най-разкрепостените българи. Малки момичета на 14-15 години предлагат да бъдат обезчестени по скайпа срещу един бон.

Те услужливо са дали и имейлите си и там обясняват, че на включена камера ще направят всичко, което клиентът им поиска. Цената е 1000 лева и за учудване не липсват мераклии, които да я платят. Сеансът протичал пред камера, където клиентът нареждал на момичето първо да се съблече, а после да прави различни неща с тялото си, като най-безобидното било да слага щипки на зърната на гърдите си.

Игричката продължавала около час, докато се стигнело до кулминацията. Мераклии твърдят, че усещането при такива сеанси е неповторимо еротично изживяване и самите те записвали цялото представление, а после си го пускали по няколко пъти. Дори услужвали с него на добри приятели. Малките жрици на любовта демонстрирали невиждан професионализъм. Също като малки Лолити, те успявали да влудят клиентите и после да правят нови сеанси с тях, но вече за по-малко пари.

Сексът по скайпа бил на първо място безопасен, на второ анонимен. Хлапетата си слагали домино, за да не бъдат разпознати. Приятелки разкривали тайна една н друга и постепенно това се превърнало в доходоносен бизнес. Освен българите, големи почитатели на този вид услуги били и турците, които плащали много повече. Един така затънал по виртуалната си приятелка, че даже й предложил брак и цял сарай само за нея. Тя отказала сарая, защото от него нямало как да продължи бизнеса си.

Възмутен потребител с ник Вълка написал под една от обявите, че девствениците са фалшиви. Лично той няколко пъти си плащал и познал весталката срещу себе си, въпреки доминото. Тя забравила да махне картината със слънчогледи от стената, която влизала в камерата, както и не се сетила да прикрие родилното петно на бедрото си. Въпреки това при всеки сеанс показвала доказателства, че преди него била девствена.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.