Влади Въргала снима нов сериал

Влади Въргала
Влади Въргала ще снима сериал

Владислав Карамфилов, по-познат сред хората като Влади Въргала, ще снима нов култов сериал, който е по филма „Шменти капели“. Шоуменът заяви, че няма да ходи на море, защото работата е по-важна от почивката.

Новият сериал за момента е на етап кастинг, като се очаква снимките да започнат от 15 август. Актьорът призна, че за четвърта поредна година няма да успее да отиде на море, но все пак се е насладил на малка почивка покрай  представянето на „Шменти капели“ в Барселона. Въргала е направил 20 прожекции в Испания, като последната е била в къщата на Салвадор Дали. Филмът се радва на голям успех и дори спечели статуетка на Международния фестивал в Москва. Това е дебют за Влади, като „детективския филм“ спечели пъврото място в конкуренцията на още 70 подобни продукции.

Влади Въргала, призна, че е изключително благодарен на Боряна Ангелакиева и Христо Обрешков, като дори се пошегува, че ако им изпраща всяка седмица по 1 каса ракия, пак няма да може да им се отплати. Новият сериал се очаква също да се радва на голям успех, но за сега няма повече информация по сюжета или актьорите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.