Ужас! Цветанов се наежи на Плевнелиев. Развод в ГЕРБ?

Убеден съм, че нашият президент не е запознат в детайли с нещото, които стават във Висшия съдебен съвет, изплака вицепремиерът Цветанов. Изобщо не вярвам, че той застава на страната на човек, забавил 50 дела.

Ако е вярно, че той критикува решението на ВСС, то значи, че е неприемливо това за една демократична държава, изцепи се Цветанов и с това си изказване постави под съмнение три неща. Първото, че България е демократична държава. Второто, че пионката на ГЕРБ Росен Плевнелиев вече не е пионка и има собствено мнение и трето, че самият Цветанов активно е участвал със „съвети” в решението на ВСС и сега плаче, че президентът не го подкрепя.

 Вчера Плевнелиев остро каза, че решението на ВСС е некоректно и се загрижи, че е получило много негативен отзвук в Брюксел. А докладът, който ни чака, ще е убийствено негативен. Вече и на децата стана ясно, че уволнението на съдия Мирослава Тодорова е политическа поръчка и то на премиера и дясната му ръка Цветанов. Също така стана ясно и че президентът не е в комбината, от него се е очаквало да бъде само фигура и то мълчалива и одобрително усмихваща се фигура. Цветанов е бесен, че номерът му не мина и срещу него застана и правосъдния министър, а сега и президента. Да не говорим, че и цяла Европа. Този гаф може да му струва и главата. Борисов вече бил сърдит на послушкто си, че не е направил нещата по-елегантно и наелектризира обществото преди избори, а голото дупе на ГЕРБ лъсна в цяла Европа.

Плевнелиев за случая с Мирослава Тодорова. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Цецо, прав си Плеевнелиев е мижътурка,
    защо го избрахте, но ако им а проблем, аз бих звъннал на Бойко да му издърпа ушите и да го стегне с 2/3 шамара, тогава ще му дойде акъла, майтапа на страна, ..самият той си е шубе безподобно и само малко репектиране му трябва, ..като е потенциран от вас – трябва да играе с вас и да има лоялност 100%, ако не – кютек и козируване, това е то

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.