Олимпийските игри – секс или спорт ?

Олимпийски игри
Олимпийските игри се превръщат в секс-игри

Олимпиадата в Лондон се превръща в секс-събитието на 2012 г. Инициатори са предвидили 100 000 презерватива за атлетите, след като през 2000 г. в Сидни, 70 000 презерватива не са били достатъчни на разюздените звезди.

Сексапилната американка Хоуп Соло призна, че на игрите освен много труд и спорт има и много пиене и секс. Златната медалистка от 2008 г. споделя, че след тежкият ден, всички звезди разпускат в олимпийското село, като последствията са пиянски нощи и секс-оргии. Вратарката дори има толкова тежки вечери, че  не помнела какво е правила през нощта, а сутрин се събуждала със зверски махмурлук. Друга звезда, плувецът Ерик Шанто, разкрива защо спортистите са толкова превъзбудени. Според него е нормално да се прави много секс, защото повечето участници на олимпиадата приемат по 9000 калории на ден, а нямат усилени тренировки и това е предпоставка за сексуалния глад.

Родителите на повечето спортисти сигурно се притесняват за децата си след скандалните разкрития и как строгата дисциплина се превръща в разпасана команда. Дали сексът пречи на концентрацията или помага на атлетите да дават всичко от себе си е въпрос на гледна точка, но истината е , че за да имаш успехи в спорта, трябва да му се отдадеш и да позабравиш купоните и пиянските вечери.

На 27 юли започват летните олимпийски игри в Лондон. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.