Вики от „Мастило“ залюби бисексуален

Генадий и Вики от Мастило

Певицата Виктория Терзийска, която се прочу повече със страстта си към марихуаната, отколкото с изпълняваните от нея песни, падна в капана на зорки папараци, които разкриха самоличността на гаджето й, което тя упорито криеше досега.

Това се случи на територията на известен столичен басейн, където бе сгащена от ловките и безмилостни репортери. Разтропаните журналя заснеха Вики с гаджето й, което се оказа мъжкия модел Генадий Ников. От поведението на влюбената двойка станало повече от ясно, че между двамата пламти изпепеляваща страст, която буквално не им позволявала да откъснат погледи един от друг.

Вики от Мастило

Викито през цялото време все се попипвала по горнището на сутиена и с недвусмислени намеци давала шанс подир шанс на щастливеца Генадий. Според клюкарите, той не се препитавал само като манекен, а заработвал допълнително и като барман в цяла поредица от столични заведения. Преди време Ников беше изключително близък и с моделката Гергана Гунчева, която обаче му би шута заради богат бизнесмен.

По версиите на завистливи клюкари, Генадий имал и интимни отношения с мъже. Тези слухове го свързвали с някои от най – известните столични гейове, които си примирали от щастие да го нагушкат до насита.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=DteOt3bcJN8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.