Човек на Очите зарибява с нова модерна дрога софиянци

Новият хит през това лято в София са метаамфетамините на цветни кристали. Тe са много търсени от младежите и струват 30 лева дозата. Супердрогата се произвеждала в столицата е се пласирала от човек на Митьо Очите, наричан Данчо Дългия.

 Дрогата е подобна на захар и даже се доставяла на пакетчета като тези, с които се поднася кафето. Употребява се с лъжичка през устата, или се смърка през носа. Действието е почти мигновено, защото метаамфетамините действат директно на мозъка. Те предизвикват бодрост, сила, енергия, увереност, приповдигнатост, унищожават умората и чувството на глад. Затова най-много се харчели в Студентски град по време на сесии, а после младежите привиквали с тях и се чувствали великолепно в леглото, подобрявайки световни рекорди по секс. Токсиколози твърдят, че това е един от най-опасните наркотици, защото при превишаване на дозата, мозъкът може да блокира и да се стигне до смърт.

Пазарът на метаамхетамините е започнал първо в Бургас и Ямбол, а след това са се разпространили в столицата, твърдят криминалисти. За да е по-привлекателен продуктът се използвали оцветители и с тях всеки от така наречените „готвачи“ бележел марката си. Обикновено се слагала боя за яйца, която е относително безвредна. Хората на Данчо Дългия използвали за пласьори ученици, като всеки от тях взимал по два лева от пакетче продадена дрога. Те печелели по стотачка на ден и лесната печалба ги блазнела, затова имало много кандидати. Засега криминалистите не са обхванали цялата верига, но са по петите й, каза полицейски източник.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/BiWhiTLLR18

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.