Андреа и Кубрат Пулев вдигат пищна сватба

Кобрата и Андреа в трескава подготовка за сватбата си

Кобрата и Андреа признаха, че вече трескаво планират своята сватба и имат идея как ще изглеждат нещата. Европейският шампион по бокс сподели, че с певицата искат сватбата им да е пищна, красива и  неповторима.

Кубрат Пулев разкри още, че в самото начало на връзката си с русата фолк фурия е бил сигурен, че това е жената за него и за да й го покаже я ощастливил с годежен пръстен в много ранен етап от любовта им, за да си знае тя,  че за  него нещата са истински и обвързващи.

Андреа намекна, че не иска да е като Николета

Към днешна дата двойката вече планира своята дългоочаквана сватба, като за Андреа единственото важно нещо е венчавката им да е романтична, а за Кобрата –  да е и голяма, и  уникална по рода си.

Въпреки желанието на звездната двойка да блеснат с различна сватба, Андреа и Кубрат признават, че идеята за романтична лятна сватба на плажа не им е никак чужда. Кобрата разкрива още, че вече натиска Андреа за деца, но тя предпочита двамата да поизчакат, за да бъде детето им техен основен приоритет, а не да трябва да го гледат бабите. Дали последното не бе камъче в градинката на уж  отново дружката на Андреа Николета Лозанова, за която всички знаем, че по  – често малката Никол гледат сестра й или майката на Валери Божинов, отколкото сама тя.

Андреа и Кубрат Пулев вече имат ясна визия за сватбата си!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.