Устните на Азис гърмят от опасен силикон

Азис

Кралят на турбо фолка Азис също бил заплашен от последиците на гърмящия силикон, издадоха хора от неговия екип. Както стана известно, преди няколко седмици певецът изду устните си до пръсване, но явно не успял да попадне на честни козметици и те му наблъскали от най – некачествения и евтин силикон, който може да се намери на българския пазар.

Според уплашените подчинени на Азо, устните му действително изглеждали така, сякаш ще гръмнат всеки момент без предупреждение. Издутостта им надминавала дори тази от джуките на Мара Отварачката, която на няколко пъти се оплака, че няма възможност да прави френска любов, колкото и да й се иска.

Азис

„Вижте го само, сякаш си е завирал лицето в пчелен кошер. Този човек (Азис) не си дава сметка, че ако с устата му се случи нещо, това ще сложи окончателен край на кариерата му като певец. Ще му остане само възможността да припечелва по някой лев от еротични танци, но това ще бъде само една малка капка в морето” – жалва се един от неговите гримьори.

Според други анонимни източници, Азис също се усетил за проблема. Той дори възнамерявал да заведе съдебно дело срещу доктора – измамник, който го натъпкал с фалшивия силикон срещу безумно висок хонорар. Певецът вече на няколко пъти споделял пред най – близките си, че смята действията на хирурга за откровена подигравка.

Виж видео с Азис:

http://www.youtube.com/watch?v=ZEsb36hScNw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.