Азис се подиграва на Софи Маринова заради голите снимки

Софи Маринова гола

Перлата на ромската песен Софи Маринова умряла от срам заради голите си снимки, които бяха разпространени по печатни и онлайн издания преди дни. Певицата бе заснета от бдителни папараци по голи гърди на някакъв частен басейн и това сериозно подронило престижа й в нейните собствени очи.

„Извинявайте много, ама аз не съм Златка, или Камелия, или Ирина Флорин, та и Марта Вачкова ако щете. Те могат да си развяват пъпешите където си искат, но за мен това не е привично. Изравних се със земята от срам” – вайкала се Софито.

Азис

Най – много се притеснявала обаче от присъдата на синчето си Лоренцо, което не знаела как ще реагира, когато види майка си да развява цици на някакъв плаж. Софито се жалвала пред най – близките си, че не знаела какво ще обяснява на детето, когато в един хубав момент я запита защо е позволявала на хората да я гледат гола.

Още по – лошо станало обаче, когато Маринова се оплакала на колегата си Азис, който за разлика от нея, гради имидж преди всичко с голия си задник. Когато Азо чул за проблемите на Софи, направо я скъсал от подигравки и заявил, че тя си е виновна за всичко.

„Ей, Софке, сама си си виновна за всичко! Когато си развяваше красотите по басейна не ти беше зле нали? А сега театри ще играеш, трай си да не те почна и аз” – отсякъл царя на чалгата.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=yJpUVPtzug4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.