36 китайски богаташки си търсят мъже

Китайските бизнес дами нямат време за любовни срещи

36 супер богати бизнес дами от Китай си търсят мъже под дърво и камък. Китайките зажаднели за мъжки ласки  не само разполагат с огромни суми пари, но и доста имоти, а някои от тях въртят собствен бизнес за милиони.

Поради липсата на време китайките си търсят мъже в интернет

Успешните китайки обаче са останали без мъж до себе си, тъй като са твърде заети да ходят като нормалните хора по срещи или да флиртуват със случайно срещнат непознат. Усетили, обаче че ще прекарат живота си сами в пълна самота и куп пари, китайките са се заели да си намерят свой спътник в живота, но поради липсата на време се надяват да открият своя човек с помощта на интернет и по – специално популярните и у нас сайтове за запознанства.

Заможните дами се надяват да открият бъдещите си съпрузи в сайт за запознанства. Всъщност сватосването по интернет също е доста успешно начинание в Китай, тъй като там към днешна дата необвързаните са над 180 млн. Един от собствениците на един от най – успешните сайтове за запознанства в Китай признава, че по начало мъжете там много по – трудно се уреждат с жени, тъй като те са много повече, но заради свръхнатовареността си активни потребителки в сайта му са и бизнес дамите, които от много работа нямат време за любов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.