Любовница на Хю Хефнър ще става мъж

Дария Астафиева, която е една от многобройните любовници на Хю Хефнър е решила да си смени пола. Момичето, което накара милиони мъже да занемеят, когато излезе на корицата на „Плейбой“,  вече острига косата си, свали си грима и репетира ролята на мъж.

Нейното смело решение, според приятелите й, дошло от факта, че всички я възприемат като красиво тяло и търсят начини да я вкарат в леглото си, но не я възприемат като мислещ човек. На нея й писнало да играе ролата на кукла, да се кипри, да отделя сума ти часове на тялото си, само и само да я харесват. Мъжете не прекарват с часове пред огледалото, не видят по цял ден в магазините, не се чудят какво да облекат, не се мъчат на 15 сантиметрови токчета, излага аргументите си Дария. Те имат много повече свобода и много повече време за себе си, споделя миската. Тя смята да докаже на всички, че е повече от едно женско тяло и че може да постигне повече в живота като незабележим мъж, отколкото като пищна красавица.

Амбициозната украинка вече си е уговорила час при известен хирург за консултация. Приятелката й споделя, че моделката била много раздвоена и искала да скъса с досегашния си начин на живот. Обръсването на главата била първата стъпка, красивата девойка няма нищо общо с обряза си без коса. Светски хроникьори обаче смятат, че Даша няма да смени пола си, защото прекалено обича светския живот, както и да блести сред съперниците си. В момента кариерата й била в застой и тя се чудела как отново да привлече вниманието към себе си. А обръснатата коса била рекламен трик да влезе отново в светските хроники.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/SZooofdlQnI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.