Дърта баба и заврян зет се биха заради наследствен имот

Баба Йорданка

Жестока семейна свада между заврян зет и тъща фокусира вниманието в Кюстендил преди ден. Възрастната жена и съпругът на дъщеря й се скарали толкова здраво, че спорът можел да бъде разрешен единствено и само с побой. За да стигнат до консенсус, двамата награбили по една здрава дървена тояга и започнали да се налагат кой където завари.

След края на битката бабата се оказала цялата изподрана и насинена от ударите с дървената тупалка. Следи от жестокост имало по гърба и ръцете й, където толкова много я боляло, че не можела да се пипне никъде. Зетят обаче също получил сериозни контузии по главата, тъй като тя на свой ред съумяла да го нацели със своето дърво. Това принудило мъжът да извади и личния си пистолет, с който заплашил противницата си за пореден път.

Драмата се разразила в семейното жилище на 72 годишната Йорданка Христова, където след смъртта на дядото, тя живеела с дъщеря си и нейния мъж, който също се казва Йордан. Младите въртели няколко сергии на пазара, който се намира в непосредствена близост до апартамента.

Доскоро бабата работела на една от техните сергии, но вече нямала сили да се занимава с бизнес. Явно това допълнително е изнервило обстановката, защото зетят вече на практика нямал никаква полза от възрастната жена. Сега бабата е настанена в социален дом, защото общината не разполагала с ведомствени жилища като за нея.

„Баба Данче не трябва да е там, но за да не яде повече бой, трябваше да я измъкнем по някакъв начин. Зетят дори я заплашвал с пищов и се заканил, че ще я претрепе, за да не им пречи повече в апартамента“ – оправдават се от общинската администрация.

Виж семеен скандал:

http://www.youtube.com/watch?v=WiFKv9zDrLA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.