Пребитият в Студентски град младеж почина

Без да дойде в съзнание, в „Пирогов“ почина 24-годишният Борис Киряков, който беше пребит в Студентски град на 29 юни. Както skandalno.net написа тогава, момчето е било с брат си на дискотека, където се скарали с друга компания, заради момичета.

 По-късно, като излязли на паркинга на заведението , към тях се хвърлили непознати млади хора и започнали да ги ритат и блъскат в земята. Борис бе откаран в „Пирогов“ с тежка черепно-мозъчна травма и кома, от която не излезе. Брат му е бил с по-леки наранявания. Братът твърди, че не познава хората, които са ги били.

 Това е третият смъртен случай в Меката на науката. Преди време бе пребит до смърт студентът по медицина Стоян Балтов, а в края на миналата година момче от Добрич намушка с кухненски нож съквартиранта си, който всяка вечер се прибирал пиян и го тормозел. Въпреки постоянните побоища, които са станали ежедневие в академичното градче, не се взимат никакви мерки, оплакаха се родители. От всички барове, дискотеки и клубове УНСС реши да затвори една дискотека преди няколко дни. Останалите работят с пълна пара.

Кметицата Фандъкова не коментира случая с поредното починало момче. Във форумите масово призовават, ако някой си праща детето да учи в София, да му намери квартира. Изнесени бяха потресаващи факти как студентките проституират, как навсякъде се продават наркотици, как сводници наобикалят общежитията е как малките момичета дори спят с преподавателите си за по-добри оценки. Много университети се заканиха да закрият заведенията в Студентски град още в края на миналата година, но не го направиха. Проверките на Столична община единствено показаха колко е броят на баровете и клубовете и колко на спортните игрища и библиотеките. Съотношението беше с разлика в пъти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/mfdpnNwIe2Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. В студентски град няма нито една библиотека и нито една книжарница!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.