Диляна Попова флиртува с гаджето на сестра си

Диляна Попова отново излезе на показ, този път във фрапираща ситуация. Манекенката е била забелязана със своята сестра и мъж.

Тримата били забелязани да се целуват и държат за ръце в нощен бар. От запознати се разбра, че тримата излизали повече от месец. Изключително интересната връзка бе заснета и от папарак, но охраната на заведението го била принудила да изтрие снимките на звездата с новите и гаджета.

„Това е доста гнусно и потресаващо“- каза, неин колега в киното. Други пък им е доста интересно да наблюдават как тримата се разхождат и целуват от време на време. „Това е фантастично, такива връзки трябва да има все повече“- каза барман, който ги е видял. Бившия на Диляна-Дичо пък съобщи за медиите в свое интервю, че Диляна била изключително отворена що се отнася до секс.

„Сами видяхте клипа, в който тя се появи. Правете си изводите“-сподели бившият вокал на „Д2“. Още докато били заедно манекенката искала да спят с нейната сестра и с други момичета, но Дичо отказвал, защото бил по- затворен в тези отношения.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.