Сашо Олинезата изхвърлил Елен Колева по бельо от дома си

Връзката и с 27 години по- стария бос на „Олинеза“- Александър Найденов приключи. Това съобщиха за медиите близки до Елен.

До скоро раздялата бе пазена в тайна, докато накрая Сашо не се появил с друга половинка на светско събитие. Друг факт, който не може да бъде скрит е и че Елен е подала жалба в полицията. Причината за нея били, че Колева била изритана по изключително срамен начин от дома на Найденов. Тя била изритана буквално по бельо и то само по долно. Това казаха съседи, живеещи в кооперацията на мъжа.

„Чухме писъци, крясъци, ужасно беше. Накрая видяхме Елен по цици на стълбището, беше фрапиращо. Прибрахме я и и дадохме дрехи, а тя беше изпаднала в истински шок“. Съседите разказват още, че непрекъснато в дома на милионера имало различни мъже. Това най- вероятно е и причината. Той неведнъж е крещял на половинката си, за изневерите които тя му правела. Явно накрая канчето преляло.

След раздялата пък, елен развързала съвсем двата края като запознати твърдят, че Елен се разхождала по нощни заведения в оскъдни дрехи и непрекъснато си търсела с кого да си тръгне. В повечето случаи успявала, заради своята вродена красота.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.