Нашенец ограби милиони от бижутериен магазин в Белгия

Нашенци обраха бижутерия в Белгия

Мъж, представил се като Иван Стойчев от Варна, е замесен в крупен обир на бижутерски магазин в Белгия, съобщиха от международната полиция Интерпол. Той действал в съучастие с още трима свои авери, съвместно с които извършили нападението и откраднали скъпоценни вещи на огромна стойност.

Все още не е напълно ясен размера на откраднатото, но според полицията в Белгия сумата надхвърля няколкостотин хиляди евро. По време на грабежа, бандитите са натъпкали цял сак с бижута, сред които уникален часовник от злато с инкрустирани диаманти и монета наполеон от чисто злато.

Преди около един месец, двама влезли в бижутерията уж да продават някакво златно колие. Единият от тях заявил, че се казва Иван Стойчев и че е от Варна, България, но на момента не показал никакви документи. В по – късните часове апашите се върнали отново, за да продадат още някакво колие.

Ненадейно, единият от тях цапардосал събоственичката с юмрук в лицето. Другият пък скочил на съпруга й и след като го набил го замъкнал в задната стая, където го надънил с пистолет по главата. През това време в магазина се намъкнал още един бандит, който завързал с въже пострадалите хора и чистача на помещението. След това влязъл и още един – четвърти, който без да се бави насъбрал колкото може бижута и всички изчезнали.

Полицията в Белгия разполага с кадри от охранителната камера, които вече са разпространени по службите в цяла Европа.

Смела баба бие бандити:

http://www.youtube.com/watch?v=pmHLW2UaF5I

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.