Алек Болдуин към папарак: Ще те скопя, л***о мръсно!

Алек Болдуин бие папарак

Шантавият холивудски герой Алек Болдуин доказа славата си на лошо момче и за пореден път шамароса нахален папарак, който се опитваше да го заснеме пред дома му. Фаталният мачо не се церемони много – много с нахалника и след като го хвана за ръката му нареди да се разкара от неговия квартал.

„Затваряй си тъпата уста и изчезвай от квартала ми! Ще те скопя като угоено прасе, л***о мръсно такова!” – изкрещя изнервеният актьор и стиснал розово плюшено мече под мишницата си, опита да изрита наглеца.

Алек Болдуин и жена му

Репортерът се разкрещял с пълно гърло, че Алек ще му счупи ръката, въпреки че според свидетелите актьорът просто го хванал за лакътя, дори без да го стиска силно. Това провокира Болдуин да продължи с обидите и той нарече ревльото „цивреща госпожица”.

Баталната сцена се разиграла последния петък, точно един ден преди дългоочакваната сватба на холивудското величие с фитнес дамата Хилария Томас. От американската преса пък припомнят, че преди около десетина дни срещу Болдуин започна съдебно дело по обвинение, че набил с юмруци друг репортер на същото издание.

Драмите около разправиите му с местните издания обаче съвсем не попречиха на Болдуин да се ожени за възлюбената си Хилария. Сватбената церемония се състоя в Ню Йорк тази събота, а на нея специални гости бяха Уди Алън и дъщерята на актьора от връзката му с Ким Бейсинджър.

Вижте новата булка на Алек Болдуин:

http://www.youtube.com/watch?v=ZPo0AOec2xA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.