Резил! Изритаха Криско и Диляна Попова от Elevation

Диляна Попова
Моделката беше изритана от фестивала

Срам и позор за българсите звезди. Не стига, че се смятат за известни и богати, а и мислят че всичко им е позволено. Е оказа се, че не е така, след като изгониха манекенката Диляна Попова от фестивала „Elevation“.

Красавицата се опитала да се намърда без билет на шоуто, но жалкият й опит е бил осуетен. Моделката е хваната на входа от македонска участничка. Синеоката Диляна е започнала да се прави на важна и да крещи, че е ТВ звезда и колко била известна, но това не е впечатлило македонката, която безцеремонно е изритала нашата „известна манекенка“.

Други наши звезди, този път от музикалната сфера – Криско и Лора Караджова се опитали да се вмъкнат зад кулисите на сцената и да видят световноизвестните Cypress Hill. На бекстейджа те са хванати в нарушение, но най-нагло се опитали да излъжат, като заявили, че са специални гости и се познават с рап-групата. Разбира се, те на са били в „специалните списъци“ и също са изгонени от фестивала.

Криско и Лора
Криско и Лора последваха Диляна Попова

Оказва се, че не е лесно да си „известен“. Както виждаме и нашите звезди страдат, но не от друго, а от собствените си номера и тарикатлъци. Все пак има кой да им натрие носа и да им покаже, че не са вездесъщи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.