Отвлякоха котарака на Дичо

На Дичо не стига, че не му върви бизнесът край Синеморец, ами сега му откраднали и котарака. И то за втори път.

Красавецът Буги бил дружелюбен и се умилквал доверчиво в краката на всеки клиент. Миналото лято почерпен швед дълго разговарял с Буги на философски теми, след което го прибрал в квартирата си, за да му развие още теории за света, жените и пиенето. Дичо освободил животното от плен чак на другия ден.

 Сега в кръчмата се отбили баща и син от Бургас. Буги започнал веднага да им прави компания, а детето много го харесало. Докато барманът Рамзи Херкулес донесе поръчаната от таткото мастика, двамата клиенти изчезнали, а с тях и котаракът. Вбесеният Дичо разузнал кои са и ще ходи в Бургас да си търси животното. Ами то е все едно да ти отвлекат детенцето бе, възкликнал бившият солист на D2.

 Певецът втора година върти бизнес по Южното Черноморие. Има си бар и сега го стопанисва заедно с приятелката си Карина. Досега барът е на абсолютна загуба и там рядко се мяркат клиенти. Дичо се надява на приятелите си и на големите тайфи от София, които пристигат обикновено през август. Ако не спечели, то поне ще си върне разходите за ремонта. А може би и за нова котка, ако не намери Буги

Дичо заряза певческата кариера. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.