Г-жа „Море от любов“ си купи вана с педали

Наталия Симеонова

Водещата на изгубеното тв шоу „Море от любов” Наталия Симеонова започнала основен ремонт на дома си в Панчарево, като се зарекла пред свои близки да промени абсолютно цялата визия на къщата, защото всичко й било омръзнало до смърт. Планирала цялата работа до най – малки подробности и решила новите мебели да бъдат издържани по последния писък на модата.

В плановете за тотална промяна естествено влизала и банята, която трябва да бъде обзаведена с нови плочки от италиански фаянс и огромна вана по средата. Уредът за къпане щял да бъде изработен от минерален оникс, който сам по себе си струвал ужасно много пари. Бившата любовчийка Симеонова не пропуснала да се изфука пред приятелите си, че само за ваната ще похарчи малко повече от 10 000 лева.

Наталия Симеонова

„Каква е тая вана, какво е това чудо? Хората не могат и хляб да си купят, Наталия за един съд ще даде толкова пари. Сигурно има монтирани педали, докато се къпе да обикаля из улиците” – възмутили се справедливи съседи.

Когато Наталия разбрала, че я заплашва обществено порицание, решила да се оправдае. Тя свикала нещо като импровизирано събрание пред дома си и след като почерпила всички с по едно силно кафе обяснила, че ониксът има цял куп благоприятни свойства за човешкото тяло, едно от които било да лекува разстроени нерви. Освен това Симеонова признала, че ониксът й бил препоръчан лично от скандалната Мис Крокодил – Наталия Петрова, която също имала подобен уред в банята си.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.