Веселин Маринов се страхува от жените

И по-точно от сериозна връзка с тях. След драматичната раздяла с бившата му съпруга Цветанка, не се чувствал сигурен в женска компания и винаги очаквал, че ще се провали.

Заради този страх си позволявал мимолетни връзки, но не и сериозно обвързване. Той признава, че напоследък около него има подходящо момиче, двамата изпитват чувства един към друг, но той доста се колебае. Разликата във възрастта здраво го притеснявала, защото знаел от свои приятели как завършват такива бракове. Започват с много ентусиазъм и любов, а накрая свършват в съда.

Любовта е лесно чувство, като пееш за нея, но става трудно, когато се превърнеш в участник, разсъждава той. Вярно е, че съм виден ерген, но съветвам златотърсачките да не ме преследват, защото изплащам заеми и нямам какво да им дам. Живеел от хонорарите от концертите си /е, и от някоя поръчкова песен/.

В момента Веско е в силно колебание да скрепи ли любовта си с подпис в гражданското, или да изчака дали тя ще издържи във времето. Той крие младата си изгора, защото още му парело от шумната медийна популярност след развода с Цветанка. Не искам да подлагам това момиче на същото, независимо дали ще се оженим, или ще се разделим, признава изпълнителят на хита „Родната полиция ни пази“.

Веселин Маринов е уверен с жените, само когато пее за тях. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.