Стефан Рядков пиянства със скандален поп

Стефан Рядков

Известният актьор Стефан Рядков едва не припаднал от жегата в град Сандански, където бил на представление преди ден. Още недочакала да дойде края на пиесата, комикът се метнал в личния си автомобил и отпердашил за Благоевград, където се надявал да намери прохлада.

Според свидетели на битието му, той намерил прохладата в крайпътно капанче, където бил замъкнат от бившия игумен на Роженския манастир епископ Йоан, с когото са близки приятели. Още невлезли в барчето, двамата заръчали да им пуснат по една ледено студена биричка, към която да прибавят първоначално вкусни кашкавалени хапчици.

Стефан Рядков и Джон

Приятелите се отдали на сладка раздумка, която ги отвела надълбоко в спомените им от детството и за капак на всичко се уговорили да се видят през пиковия август за няколко дни някъде по морето.

Недоволни клиенти на заведението обаче коментираха, че поведението на Рядков граничи с безобразие заради факта, че родната му майка все още очаква подаяния в Бургас и от няколко месеца живее в болницата по милост. Освен това хората от Благоевград съвсем не одобрили компанията на бившия манастирски игумен, който преди време се прочу като брат Джон. Според местните, попът е изпаднал напълно и само се оглежда за някой да го почерпи.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.