Разводът причинява физическа болка на жените

Раздялата ни наранява и физически

Раздялата с половинката и в по – голяма степен разводите причиняват освен психически травми и силна физическа болка на дамите, сочат данните от ново проучване по темата. Разлъката води до адски силна физическа болка, която по – осезаемо усещат представителките на нежния пол.

Емоционалната и физическата болка са тясно свързани

Чувството за болка е доста силно подобно на усещането след изгаряне, но любопитното е, че жените усещат физическата болка доста по – силно отколкото представителите на силния пол, които в много случаи дори не изпитвали нищо. Още по – интересен е факта, че дамите изпитват физическа болка дори доста време след раздялата с въпросния мъж. Това специалистите установили с често използвания и доказан опит със снимки, при вида на бившия си на стар фотос жените изпитвали болка равносилна на тази от изгаряне, което специалистите установили нагледно като доброволките хващали горещи предмети, за да се убедят в силата на болката, която чувстват.

Психолозите доказали твърденията на участничките, като сравнили физическата болка, която изпитват в двата случая със скенер. В заключение експертите разясняват, че въпреки че по начало емоционалната  и физическата болка са различни понятия,  на практика те са доста тясно свързани.

Раздялата причинява и физическа болка!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.