Ваня Цветкова бяга в САЩ, за да не влезе в лудница

Ваня Цветкова

Бляскавата Ваня Цветкова от „Седем часа разлика” заминава обратно за САЩ, защото вече не издържала на ужасяващата мизерия и безкрайна простотия, които със страшна сила владеят родната й България. Актрисата споделила пред свои близки приятели, че ако остане тук дори още месец, най – вероятно ще полудее окончателно.

„Ако остана още малко тук, със сигурност не антидепресанти ще вземам, но направо ще ме напъхат в лудницата. Такава пошлост и дребна завист няма на никое друго място по света, а простите интриги в гилдията вече ми дойдоха малко в повече” – казала Ваня.

Ваня Цветкова

Според хора от екипа на телевизионната сапунка „Седем часа разлика”, Цветкова все пак издържала доста много в България, поне докато участвала в снимките. Когато обаче ангажиментът й към продукцията на Любен Дилов – син приключил, вече нищо не я задържало тук и тя направила всичко възможно, за да офейка по най – бързия начин.

Актрисата споделила, че ще се върне единствено ако се наложи да снима отново в сериала или заради друго участие, но заявила категорично, че домът и се намира в щатите. Припомняме, че още в първата десетдневка на този месец се пуснаха настойчиви слухове за Ваня Цветкова, според които тя напълно изтрещяла и се принудила всеки ден да взема огромни количества успокоителни.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=D_T-R5rsEf8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.