Камелия сяда на мястото на Ивана в “Гласът на България“

Камелия измества Ивана от " Гласът на България"

Изглежда в най  – скоро време Камелия ще има възможност да припомни на почитателите си, че освен красиво  и стегнато тяло, което не пропусна да покаже на плажа, тя има   завидна кариера на певица и освен това, и опит като водеща.

 Припомняме ви,  че преди Вихра да се намести в “ Споделено с…“ по тв 7 именно Камелия водеше предаването и до ден днешен някои от почитателите на фолк дивата не спират да напомнят този факт, като констатират, че русата фурия е била много по  –   добра от настоящата водеща Вихра.

Ивана отстъпва мястото си в риалити формата на Камелия

Освен това Ками скоро се пробва и като актриса в проекта на Дългия  “ Ракия сънрайз“ и именно затова светските хроникьори заподозряха,  че тя ще заеме мястото на Ивана в новия сезон на “ Гласът на България“ като  треньор.

Според запознати екипа на Слави Трифонов и Камелия вече са обсъждали нейното евентуално участие и тя е дала своето съгласие на предварителните разговори.  Клюката гласи, че и другите треньори в музикалния риалити формат ще бъдат сменени и за нови лица се спрягат  имената на Графа, Йорданка Христова и Данчо Караджов и други.

Камелия измества Ивана от “ Гласът на България“!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.