Валери Божинов: Какво ти Европейско, по – добре да си пия с Ванко 1

Валери Божинов

Валери Божинов хвърли в потрес всички почитатели на футбола като заяви, че не щял да гледа никакво Европейско първенство, а предпочитал да се налива с коктейли в компанията на новия си приятел Ванко 1. Играчът уточнил, че със скандалния рапър са приятели от не много отдавна, но страшно много си паснали.

Божинов обаче уточнява, че все пак не е изгубил окончателно интереса си към футболната игра. Той отрече писанията на много от жълтите вестници, от които ставало ясно, че не е изгледал дори и един мач по телевизията.

Ванко 1 и Азис

„Не е вярно, че не съм изгледал нито една среща, защото нямам интерес. Естествено, внимателно проследих всички мачове на Италия, които подкрепям и им пожелавам да станат шампиони на Европа. Но по мое мнение, финалът ще е между Германия и Испания” – отсече Валери.

Футболистът разкри още, че с новия му другар Ванко 1 го запознал старият му приятел Азис. Скандалният чалгар гарантирал пред Валери Божинов за коректността на рапъра от Пловдив, а информацията му била потвърдена и от самата Николета, която също го познавала от години. Играчът уточни, че с Ванко не само се излежават по столовете, но и заедно тренират фитнес.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=uvbBdUA70Qc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.