Потресаващо – китайци се хранят с новородени бебета

Мъртво бебе
Ужасяващо меню в китайските рестуранти

Китайците са съвременните канибали. Това не е поредната измислица, а истински и доказан факт. Интересното е, че те се хранят с малки бебета, най-често момиченца.

Както може би знаете, в Китай има закон, който ограничава семействата да имат само по 1 дете. Забраната е заради  демографските проблеми, като се цели да се ограничи безразборната раждаемост. Друг проблем е, че повечето мъже не искат момичета, защото според тях те са втора ръка и не могат да продължат рода. И така, вместо да изхвърлят новородените дечица, китайците ги готвят, защото месото било много вкусно и крехко.

Готвач в известен ресторант е признал, че от 2002 г. до сега е сготвил над 70 умъртвени бебета, като дори и разкрива цялата технология. Малкото телце на детето, се потапя в алкохол за около 15 секунди, като така се изчиства от микробите. След това, готвача прави малък разрез, за да изтече кръвта. После бебето се измива, подсушава и се започва готвенето. Китайците вярват, че като се хранят с човешка плът се подмладяват, като дори могат да излекуват и рак. Те смятат, че няма смисъл да се похабява месото и е по-добре да го изядат, отколкото да го изхвърлят.

Жестоките разкрития са стигнали и до властите, които така или иначе трябва да са запознати, защото проблема не е от вчера. Според полицията е много трудно да се хванат всички трафиканти на бебета, защото черния пазар в комунистическата страна е доста развит. Лошото в случая е, че грозната и потресаваща истина се превръща в тенденция и все повече новоредени влизат в менюто на китайците.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.