Кръвожадни псета късат месо от туристи в Слънчев бряг

Слънчев бряг

Глутница от десет кръвожадни бездомни кучета снове и хапе наред в най – големия ни морски курорт Слънчев бряг, алармираха изплашени граждани. Само преди един ден, жена от Несебър се спасила като по чудо без наранявания и травми, след като била атакувана от озверелите животни.

Гражданката разказва, че през деня спокойно си вървяла по пътя в района на хотел „Фламинго”, когато срещу нея изневиделица се спуснала банда от десетина бездомни песа. Когато я забелязали, те започнали да се зъбят срещу нея и показвали явни признаци на агресия, без да са били предизвикани с нищо.

Проблемът с бездомните кучета се задълбочава все повече

Жената едва не припаднала от ужас, защото около нея нямало никой и не можела да се надява на каквато и да е помощ. Пред очите й започнали да преминават зловещи картини на изядени от страшилища хора и малко останало да изпадне в паника. Допълнително се притеснила от факта, че отива на работа и при евентуален инцидент най – вероятно ще се наложи да излезе в отпуск по болест и по този начин да загуби заплатата си.

За щастие обаче, съобразителната дама се усетила да се закове на място и останала в изчакване около петнадесет тежки минути, през които песовете я оглеждали подозрително и дори се приближили към нея в опасна близост. Когато разбрали, че не мърда и няма намерение да ги атакува на свой ред, кучетата изгубили интерес и офейкали към свърталището си в близка горичка.

От кметския отдел, отговарящ за овладяването на подобни ситуации са категорични, че вече са предприели всички мерки за обезопасяване на зоната. Според тях обаче най – големият проблем с безстопанствените кучета идва от закона, който разпорежда да бъдат отново пуснати на свобода, след като са обезпаразитени и кастрирани.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=BDeL2u9Yfos

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.