Пияни украинци пребиха 17- годишен младеж в Черноморец

Пияни туристи

Пияни до козирката украински туристи потрошиха от бой 17 годишен младеж в центъра на Черноморец. Скандалът избухнал, след като момчето им направило забележка да не крещят толкова високо и да се държат малко по – културно.

Фирканите Виктор Сколота на 33 и Никола Чебаленко на 25 не само не си взели бележка, но на секундата се нахвърлили срещу младежа и след като го съборили на земята, започнали да го налагат с юмруци и да го ритат където им падне.

Само след броени минути на мястото дохвърчал и екип от униформени, които препоръчали на пияндетата да се овладеят и да прекратят хулиганската си проява. Видът на пагоните обаче съвсем не респектирал развилнелите се туристи и Виктор се нахвърлил и върху единия от полицаите. Те успели да овладеят ситуацията и го арестували.

Циркът обаче продължил, защото Виктор налетял да бие още един служител, което принудило иначе сговорчивите полицаи да му сложат белезници. Когато тръгнали да го изкарват от патрулката, за да го приведат в изтрезвителното отделение на местния РУП, украинецът опитал да изкърти вратата на служебния автомобил и да счупи предното панорамно стъкло.

За алкохолния туризъм по морето:

http://www.youtube.com/watch?v=vcx_hVqhbSY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Абе няма ли някоя талибанска групировка най-сетне да вземе и да заличи тая тъпа държава и самозабравилите се украинци!Айде на ешафода,боклуци долнопробни!!!

  2. Сега нашия скапан съд да им даде 10-15 год. за урок ,другите ще имат едно на ум,бъдете сигурни.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.