Бум на изневери заради европейското по футбол

Самотни гърли

Съпруги и годеници намериха свой начин да извлекат максимална полза от европейското първенство по футбол, което се провежда в момента. Без свян и капка покаяние, чевръстите дами се възползват от заплесията по мача на благоверните си половинки и масово започнаха да търсят начини да изневерят.

Стресиращите данни са докладвани от британски сайт, предлагащ възможност за осъществяване на извънбрачни връзки. Според администраторите на онлайн изданието, в последната седмица броят на кръшкачките е нараснал с цели 78 %, а тяхната активност се повишавала най – много по време на срещите от първенството на стария континент.

Жените отмъщават заради Евро 2012 с изневяра

Сайтът за запознанства уточнява, че в неговите бази с данни са регистрирани почти 700 000 потребители, по – голямата част от които са жени. По време на срещата между Украйна и Англия във вторник вечерта, интересът на дамите към горещите предложения на противоположния пол се е увеличил с неимоверните 82 %. Същият огромен трафик е регистриран и по време на срещите между британските национали с тимовете на Швеция и Франция.

Говорителят на сайта е категоричен, че колкото повече мъжете зяпат топката по телевизора, толкова повече съпругите им търсят начин да си отмъстят заради явното пренебрежение.

„Надяваме се тези данни да стреснат малко мъжете не само в Англия, но и по целия свят. Нека на всички тях да е ясно, че ако не започнат да обръщат малко повече внимание на жените си, ще бъдат изоставени или най – малкото посрамени по най – жестокия начин” – категорична е служителка в сайта.

Гърли:

http://www.youtube.com/watch?v=kQMvjx8b44w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.