Секс в дискотека е най- новият хит по морето!

Родните курорти може и да трупат негативи, заради забраната за тютюнопушене, но това остава на заден план. Момичета от всякакви възрасти се разсъбличат за една бутилка. Други направо се чукат на сцената!

Скандални разкази получихме от наши читатели. Не е тайна, че в морските ни курорти простотията и алкохолът отдавна са взели връх, но сега на мода излиза нещо скандално. Момичета правят секс със случайно избрани момчета или пък с танцьорите на заведението срещу 1 бутилка концентрат.

„Бях шокиран. Влизам с моята приятелка да се позабавляваме с приятна музика и приятели и какво да видим- жена на около 30 години правеше фелацио на добре напомпан господин и то пред всички погледи в дискотеката. Наградата бе една бутилка марков алкохол“- предаде наш читател. В същото време отстрани са седели още куп девойки било то голи или само по сутиени и с мъка гледали победителката.

В надпреварите се включват и чуждестранни участнички. Като най- голям скандал станал в дискотека в Созопол, където рускиня и молдовка се лизали на сцената, за голямата награда…спа процедура в местен хотел. Друг случай пък разказва как жена на видима възраст над 50 танцувала в скута на морски гларус.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.