Дейвид Бекъм готви на Виктория и децата

Дейвид и Виктория Бекъм

Живата легенда на футбола Дейвид Бекъм сащиса почитателите си, като разкри една непозната страна от своя характер. Пред ококорените погледи на журналистите от Би Би Си той заяви, че преминал курсове за мъже – готвачи в Италия, защото искал да помага на съпругата си Виктория в домакинството.

„Доста често приготвям храна за своето семейство. Вкъщи направо боготворят сосът болонезе по начина, по който го приготвям аз. Когато навремето живеех в Италия, ходех на училище за готвачи, ей така – от интерес” – разкрива Дейвид пред диктофоните.

Семейство Бекъм с четирите си деца

Играчът допълва, че със съпругата си Виктория Бекъм много обичат да се грижат сами за реда в своя дом. На това се мъчели да възпитат и четирите си деца, които от малки научили да помагат в домашните задължения, за да заслужат сами своите джобни парички.

„С майка им сме доста стриктни, по отношение на домашните задължения. Нашите синове знаят, че трябва да изпълнят своите ангажименти към семейството – да занесат изцапаните чинии до машината за миене на съдове, както и да оправят сами леглата си. Ако не го направят, просто няма да получат джобни пари” – обяснява Дейвид.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=MW5HNfmtFLY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.