Ким Кардашиян правила секс на 14

Ким Кардашиян

Чаровната Ким Кардашиян се опердашила за първи път още на 14 години, след като получила одобрението на майка си. Сензационното разкритие направи лично сексапилната Ким по време на интервю пред Опра Уинфри.

Риалити звездата от САЩ разкрива, че нейният първи покорител бил момче, с което се водели в продължение на около две години. След като добила достатъчно вяра в младежа, Кардашиян поговорила с майка си и искрено споделила, че възнамерява да прави секс със своето гадже.

Ким Кардашиян

Родителката Крис Дженър на секундата кандисала и дала благословията си, но заявила твърдо, че преди това трябва да се вземат съответните мерки. На следващия ден се върнала с малко пакетче противозачатъчни хапчета, които връчила на почти петнадесетгодишната Ким.

Години по – късно, Кардашиян се превърна в истинска звезда, след като неин видеоклип с брутално порно уж случайно попадна в интернет. Сега 31 годишната представителка на щатския хайлайф съжалява за бурното си минало и споделя, че излагацията с порното е повлияла на кариерата й доста отрицателно, защото си изградила скандален имидж, който всъщност не отговаря на действителния й характер.

„Поради тази причина, сега трябва да се трудя десет пъти повече, за да накарам тълпата да вникне в истинската ми същност” – вайка се Кардашиян.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=gjf8ww8iWng

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.