Ужас! Преслава остана без нос!

Преслава

Преди броени седмици фолк певицата Преслава претърпяла операция на носа, тръбят нейни зложелатели от фолк средите. Звездата на модерната чалга се подложила на така наречената ринопластика, за което се изръсила с точно четири хиляди лева. Основната причина за това била, че досега въобще не харесвала оригиналния си обонятелен орган и искала да го направи по – привлекателен.

Според близки на певицата, корекцията я преобразила напълно и се отразила изключително благоприятно на външния й вид. Носът й станал доста по – плосък, изчезнала и унизителната малка гърбица, която доскоро загрозявала лицето на Пресито. Столичани с набито око пък потвърдиха тези слухове и за доказателства дадоха рекламен билборд с лика на Преслава, на който носът й е доста по – малък и почти не се забелязвал.

На Жоро му дошло до гуша от приумиците на звездата

Самата певица към момента не е потвърдила официално за успешно преминалата операция. Според нейни колежки обаче, хирурзите си свършили работата още в началото на този месец и много от тях се зарекли, че също ще искат да коригират определени места по лицата си.

Другите певици разказват, че Преслава разкарала Жоро Бирмата непосредствено, след като излязла от операционната зала. Според един от слуховете, младежът я попитал за кого се разкрасява, след като самият той я харесвал и така. Изпълнителката не могла да преодолее сцената на ревност и му казала да си гледа работата.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=yPqgRgIsL7U

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.