Любо Чука размаза Уес Симс

Любо Симеонов Чука победи Симс

Българският ММА боец Любо Чука спечели и своя трети мач по свободни боеве въпреки заканите на противника си, че ще го смачка. На професионалния ринг в зала “Арена Армеец” Любомир Симеонов победи мастития американец Уес Симс, след като той се предаде във втория рунд.

Забивката на Симс с Асдис не му се е отразила много добре

Въпреки престоя си в затвора нашенеца успя да превъзмогне умората, която явно си пролича поради затрудненията на обвинения в участие в организирана група, която е упражнявала насилие върху наркодилъри в първата част на сблъсъка, Любо Симеонов в крайна сметка се съвзе и показа характер, който му донесе и победата във втория рунд над заподозряния   у нас в любовна афера боец с Асдис Ран.

Така или иначе пуснатият поради липсата на доказателства бивш гребец съумя да победи популярния американски боец в решителната втора част на двубоя, като му направи ключ на крака и принуди наперения Уес Смит сам да се откаже от борбата. Любопитен факт обаче е, че вместо да се зарадват на победата на нашенеца, родните зрители изригнаха, че е мача е нагласен…

Любо Симеонов победи Симс! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.