Снимат крими сериал по случая с Мирослава от Перник

Български сериали
Очакват се доста интересни сериали тази есен

Магърдич Халваджиян замисля нов култов сериал, който би трябвало да предизвика огромен интерес. Филмът ще е вдъхновен от жестоката действителност и ще разкрие факти от убийството на Мирослава.

Скандалът около отвличането и убийството на перничанката продължава. От семейството на починалото момиче са недоволни, а сестрата Елеонора иска този проект да бъде спрян. Те са призовали Маги Халваджиян да не излъчва подобен филм, защото опечаленото семейство е претърпяло достатъчно и не искат трагедията им да се превръща в публично забавление.

Междувременно, тази есен по Би Ти Ви се очакват 4 сериала, като култовия „7 часа разлика“ ще продължи с излизането на Таня Стоева от затвора. Говори се за нов сериал с участието на звездите от „Стъклен дом“. От НОВА ТВ пък няма да продължават провалите на „Женени с деца“ и „Отплата“. От медията са инвестирали сериозна сума, като се очакват 2 нови сериала, а известният вече „Етажна собственост“ ще продължи с нов сезон.

Братя Халваджиян
Халваджиян с нови проекти

За сега не е ясно дали Халваджиян ще продължи да работи с Би Ти Ви, след като от телевизията го предадоха. Той заяви, че е поел поректа на „7 часа разлика“, но излъчването му в ефир зависи само от медийната група. Очаквайте новите сериали скоро.

Убийството на Мирослава потресе цяла България. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.