Идиотщина! Изследват кучета-убийци дали били агресивни

Тест за агресия ще правят специалисти на всички кучета в квартал „Редута“. Общинарите се размърдаха, когато научиха от медиите, че е нахапан до смърт вчера още един човек.

 Те вече спипали глутницата, която ръфа живо месо от 89-годишен пенсионер. Мъжът е с опасност за живота в „Пирогов“ и ще се прави пластика на изхапаните му крака. Не се знае дали сърцето му обаче ще издържи. В общината не знаели дали става дума за домашни или безстопанствени кучета. Свидетелите на случая също не могат, или не искат да кажат. Те наблюдавали безучастно отстрани как псетата ръфат човека.

В квартала вече са пратени екипи, които ще трябва да изловят всички безстопансвени кучета и подложени на специализиран тест дали са безобидни, или готов да нападат. След смъртта на професор Тачков, който почина в мъчителни болки, изгризан от песове, общинарите били променили наредбата за безстопанствените животни. Засега обаче резултат от тази промяна не се забелязва. Имаше няколко нападнати деца, но случаите бързо и мимолетно се отразяваха от медиите. Този път отново става дума за риск от смърт и общинарите се поразмърдаха. Не обявиха и че вече тече обществена поръчка за фирма, която ще строи приют. Но не уточниха кога ще стане това. Организацията „Четири лапи“ все още не е реагирала на потресаваща новина, но най-вероятно отново ще се втурне в защита на жестоките псета.

 
Кога ще се справи столична община с бездомните кучета? ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Тест за агресия ще правят специалисти на всички кучета в квартал „Редута“………………Ще им бъркат с лакмусче в дупето да видят дали хапят.Хора едно е ясно с кучетата,ИЗЯДОХА ГЛАВАТА НА ФАНДЪКОВА И БОЙКО.Общината и държавата не могат да спасят гражданите си от едни обикновенни кучета какво остава за друго.При едни избори това ще наклони везните страшно,на хората им писна да са заложници на животни.Въпросът вече не е кой обича и защитава животните а на оцеляване на хората.В най-скоро време София ще осъмне осеяна с кучешки трупове напук на община и природозащитници.

  2. Много бих се радвала в най-скоро време тъпата София и умрелия Перник,да осъмнат срутени от земетресение 12 по Рихтер!Наистина ще има много трупове,защото е крайно време Господ да си прибере тъпите озлобени човечета и да им вари кожите в казана!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.