Некадърни озвучители омаскариха концерта на Хулио Иглесиас у нас

Калпаво озвучаване за малко да провали концерта на Хулио Иглесиас

Недодяланото озвучаване в зала „Арена Армеец“ успя да секне ентусиазма на легендарния певец Хулио Иглесиас и  за малко да превърне концерта му у нас в пълно фиаско.

Въпреки безспорните гласови възможности на бащата на Енрике Иглесиас и неговото неистово желание да се раздаде на макс за 6500 души, които бяха дошли да го гледат, калпавите озвучители успяха да орезилят концерта му у нас.

Въпреки кошмарното озвучаване Хулио задоволи потребностите на публиката си

При все, че на няколко пъти изпълнителят на „Por un poco de tu amor“ на няколко пъти се обърна умолително към отговорните лица за озвучаването да направят нещо по въпроса, за да престане , той да се бори с некадърността им,  това така и не се случи. Явно приел затрудненото положение, в което се намира и факта, че верните му почитатели все пак са дошли да се забавляват, Хулио Иглесиас направи всичко по силите си, за да задоволи жаждата на публиката и пя за тях над 2 часа.

Напук на озвучителните гафове Хулио Иглесиас показа, че когато талантът е на лице,  възрастта е без значение и задоволи напълно очакванията на нашенската публика.

Калпави озвучители саботириха концерта на Хулио Иглесиас у нас!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.