Глория и Ивана канят Русата Златка за участие в клип

Глория и Ивана

Здраво стъпилите на земята супер баби на популярната чалга Глория и Ивана подготвяли комплот, с който да подлеят вода на младите си съпернички като Галена и Преслава, издадоха служители от звукозаписно студио. Двете искали здраво да натрият носовете със сол на малките пикли и да им покажат откъде изгрява слънцето.

Въпреки че самите Глория и Ивана преди доста често изпадаха в недоразумения помежду си, най – накрая разбрали, че само с общи усилия могат да победят младия и пълен с енергия враг. Двете ветеранки от доста време се притеснявали сериозно от връхлитащите нови попълнения в редиците на фолка и дори споделяли, че очакват всеки момент да бъдат изритани от „Пайнер” и оставени на самотек.

Русата Златка Райкова

За да се предпазят от нещастни стечения на обстоятелствата и да възвърнат донякъде своята популярност, Гло и Ивана решили да запишат съвместен дует, с който да подлудят публиката. Песента трябвало да бъде необикновена смесица от сръбските увлечения на русенската перла и любимият на Ивана гръцки жанр.

За да са в крак с модата, поувехналите хубавици решили да направят и изключително скандален клип към песента, в който ще има много гола плът и здрави момци от популярния напоследък ММА. Естествено, двете нямало да разголват прелести, но щели да поканят за участие някои от най- скандалните родни красавици.

Според хора от щаба на Ивана, вече били проведени предварителни разговори с Русата Златка, то тя казала такава цена, че офертата й била отхвърлена още преди да влезе за разглеждане. Мениджърите предали на Райкова да се осъзнае и тогава щели да преговарят наново.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.