Хулио Иглесиас: 25 000 жени са минали през леглото ми!

Така прочутият певец отговори в българския ефир каква е бройката на свалените от него дами през живота му. Бройката 3000, която се тиражира, направо ме обижда, каза с шеговита усмивка той.

Вярно е, че през целия ми творчески път са ме преследвали много жени, дори една намерих в хотелската си стая, но това не означава, че всичките са минали през леглото ми. Не зная откъде идва славата ми на Дон Жуан, това винаги ще си остане загадка за мен, сподели певецът.

Той каза, че наистина много обича жените и наистина много ги уважава, без да уточни до какви граници стига уважението му. Но пък се измъкна, че доказателство за любовта към жените е неговата собствена, от която има осем деца и всичките много ги обича. Даже две от рожбите му вече са поели по неговия път и завладяват световните сцени. Въпреки описаната идилична картина на семейство с осем щастливи дечица, Хулио Иглесиас е бил в центъра на много скандали. За негови любовници са спрятани известни дами, певици, балерини, а камериерки се кълнат, че никога не заспивал сам в хотела. Певецът обаче подминава слуховете с типичната си чаровна усмивка и не казва нито да, нито не, което още повече разпалва репортерското въображение.

Хулио в България за голям концерт, който ще събере обожателките и ценителите на изкуството му утре вечер в зала „Армеец“.
Вечният Хулио Иглесиас. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.