Хлебарки налазиха Лейди Гага

Лейди Гага
Лейди Гага заменя месото с хлебарки

Скандалната певица Лейди Гага изперка тотално. Американската поп звезда е поръчала на своите дизайнери  да й направят шапка от хлебарки.

Неотдавна, звездата втрещи целия свят като се появи с рокля от месо. Сега екстравагантната певица била трогната от малките насекоми. Студенти от Ню Йорк  правили проучвания с хлебарки. Те пускали на гадините  различни парчета от световната музика, но хлебарките не реагирали. Тогава учените пуснали парче на Лейди Гага, което е ги е накарало да „танцуват“. Певицата била учудена от ефекта на своите песни и сега е решила да изненада  всички като се появи с новата си абсурдна шапка. Според запознати, капелата ще бъде нещо като мрежеста клетка, за да могат малките и приятели да щъкат по време на песните. Това ще бъде един от най-евтините аксесоари на Гага.

Хлебарка
Новите приятелчета на скандалната певица

При последния си концерт, поп звездата беше ударена с метален прът по главата. Инцидента стана, заради един от непохватните танцьори. Лейди Гага се зашемети леко, но продължи да пее. България също е включена в турнето на американката, като тя ще зарадва нашите фенове на 14-ти август, стадион Васил Левски.

Лейди Гага винаги скандализира. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.