1% от българите въобще не правят секс

Секс

Цял 1 % от българите въобще не правят секс и заместват удоволствието от еротичните преживявания с други занимания като разходки, черпене по кръчми или шопинг терапия. Това показва анкета на здравен сайт, която е проведена сред около петстотин нашенци от двата пола в сексуално активна възраст.

Повече от половината българи обаче отговорили, че се отдават на горещи страсти по няколко пъти на седмица. Те изразили мнение, че ако правят любов всеки ден, започвали да чувстват това като задължение. Малцина от анкетираните заявили, че обичат да се търкалят между чаршафите всеки божи ден, че дори и по няколко пъти.

Спорт и секс

Интересен е факта, че младите и възрастни нашенци, често срещат проблеми в леглото. При мъжете най – честата пречка пред удоволствието е липсата на ерекция, а при дамите редовното чувство на болка при осъществяване на полов контакт. Хората на възраст 30 – 40 години пък нямат подобни проблеми и се чувстват относително задоволени.

Почти две трети от участниците в проучването споделили, че през лятото са в пъти по – склонни да сложат рога на постоянната си половинка. Това не значело, че всеки път работата трябва да стигне до секс, защото някои определят като изневяра дори и изпиването на чаша кафе с представител на другия пол, ако това е направено без знанието на половинката.

Секс и футбол:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.