Мария: Трудно достигам оргазъм!

Мария

Чаровната и пресметлива чалга певица Мария трудно достигала оргазъм по време на секс, признава самата тя на интервю. Палавото миньонче уточнява, че няма никакви притеснения да говори за половия си живот, стига това да е в границите на разумното. А най – важното от цялата работа било, че никога не симулирала оргазъм, дори съвсем да не е на кеф.

Въпреки гръмките си заявления, че може да говори за секса пред много хора без да се притеснява, Мария така и не разкри верни ли са публикациите в някои издания, според които отказвала да прави френска любов на настоящия си годеник – милионер Християн Гущеров.

Мария

Тя подмина тихомълком въпроса и още веднъж повтори, че през живота си никога не се е правила на задоволена, без в действителност да се е изкачила до върха.

Брюнетката коментира и връзката с бившия си съпруг Димитър Андонов и задочно му благодари, че когато тръгнали да се разделят, това станало без ненужни циркове и драми. Дъщеря им Марая и сега ходела редовно на гости при татко си и била в чудесни отношения дори и с новата приятелка на Митко.

„Марая се вижда с баща си винаги когато поиска. Никога не съм им ограничавала срещите, защото аз не съм като някои други /навярно като Алисия – б. р./. Дъщеря ми казва, че имала няколко къщи и според нея само истински щастливите деца си имат по няколко къщи” – завършва Мария.

Мръсни помисли:

http://www.youtube.com/watch?v=T5cefIviF_c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.