Опашка за арабски лакомства се изви пред Външното министерство

Арабска кухня днес зарадва сетивата на посетителите на Външно

Днес около  обяд до входа на Външно министерство се събра голяма опашка за арабски лакомства.  Маса хора се събраха  пред входа по случай празника на арабската кулинария.  За да опитат от кулинарните екзотични вълшебства, бяха дошли и много светски персони.

Наско Сираков и семейството му се насладиха на арабските лакомства

На кулинарното събитие посетителите имаха честта да опитат от традиционните лакомства на Ирак, Йемен, Кувейт,  Оман, Мароко,  Либия, Палестина, Судан и Катар. Посланиците на държавите, които радваха посетителите  със своята кухня също присъстваха на празника. Тържествената ферия от екзотични гозби  бе открита лично от Николай Младенов, който веднага след като обяви началото на празника, избърза да вкуси от източните изкушения.

След светските личности, които бяха дошли, за да се докоснат до разнообразната арабска кухня бяха забелязани  Наско Сираков с цялото си домочадие и Диана Дафова с мъжа си. Както повечето прояви на управляващите и тази не мина без недоволството на хората, които изразиха възмущението си, че на входа на събитието има само 1 скенер, който изключително много затрудни достъпа до проявата предвид непредвидено големия интерес от страна на хората.

Арабски сладки изкушиха сума българи! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.