Мелани Грифит сгащи Антонио Бандерас да кръшка с две актриси

Поредната звездна двойка е в сериозна семейна криза, отбелязаха таблоидите. Мелани Грифит и Антонио Бандерас, явно са на път да се разделят с шумен скандал.

Мелани била  бясна, когато видяла телевизионни кадри от партито „Киното срещу СПИН”, което се проведе в пълен блясък и с присъствиетона световноизвестни имена в Кан. Тя видяла с очите си, как благоверният й съпруг сваля две красавици поред на фестивала.

 Първо Антонио попаднал в любопитните камери, когато интимно прегръщал Гога Ашкенази – много красива, много богата и много известна безнесдама от Казахстан. Малко по-късно друг папарак го снимал как лудее на дансинга с Малика Шерауад – боливудска звезда, пременена с оскъдна и прозрачна рокля, която не оставяла на въображението почти нищо.

 Приятелки на Мелани разказаха, че тя била в началото потресена от държанието на съпруга си, а след това изпаднала в нервна криза. Ще му покажа вратата, ще се видим в съда, ще съжалява дълбако, пенела се тя. Актрисата била свикнала с лековатото поведение на мвжа си, но тези кадри й дошли в повече и тя се заканила, че този път ще поиска развод.

Антонио Бандерас е любимец на всички жени по света. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.