Емануела към Слави: Докога ще стоиш ерген?

Емануела е силно притеснена, че Слави Трифонов стои още ерген . Певицата смята, че му е крайно време да се заведе някоя до олтара и да не кукува сам. Хората не са родени да живеят сами, посъветва го певицата, която му беше на гости.

Самата тя два пъти досега му е предлагала да се оженят, но той се прави на глух и се скатава. Емануела не е обидена, че е пренебрегната,затова му даде ценни съвети как да намери подходящата си половинка. Уважаващата себе си жена трябва да има дълъг и добре поддържан маникюр, смята тя. Непременно косата й трябва да е дълга и женствена, а не мъжкаранска прическа да я прави феминистка и да изглежда като проскубана котка. Тук певицата многозначително погали кичур от гъстата си грива. Задължителни били и високите токчета. За какво ти е жена, която ходи по маратонки, риторично запита тя? Още малко и анцуг ще сложи. Да внимаваш и да не е дебела, размаха пръст фолк дивата. Тук Дългия смутено я прекъсна и каза, че е бил с дебела жена и не било чак толкова лошо. Аз пък никога не бих легнала с дебелак, тросна се Емануела и загадъчно обясни, че има богат избор от обожатели и може да ги подбира освен по всичко друго и по килограми.

 Слави замислено я изслуша и обеща, че усилено започва да си търси булка. Слухове обаче твърдят, че вече я е намерил и дори двамата се опитват да си направят наследник, обикаляйки клиники ин витро.

Емануела е абонирана за „Шоуто на Слави“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.