Ужас! Мъж и жена се хвърлиха от покрива на хотел

Мъж и жена се самоубиха, скачайки от хотел „Соколица“ в Смолян. Първо скочила жената и паникьосани минувачи звъннали в полицията. Районът бил веднага отцепен. В същото време някой забелязал мъжка фигура на последния етаж на хотела.

Докато полицаите реагират, младият мъж също скочил. Той се разбил на земята буквално пред очите на униформените. Веднага била претърсена цялата сграда и на третия етаж в хотелска стая, наета от жената, намерили изоставено пеленаче.

Трагедията шашнала персонала на хотела. Оттам обяснили, че жената дошла само с бебето и се регистрирала. Кога е дошъл и мъжът, не забелязали. Полицията работи по версията за двойно самоубийство и убийство и после самоубийство. Днес сутринта все още не беше изяснена връзката между двамата – съпрузи ли са, приятели, или близки познати. Най-вероятно е мъжът да е баща на бебето, смятат местни хора.

В стаята били оставени предсмъртни писма, чието съдържание полицията още не е огласила. Издирват се роднините на жената. Ако те не искат бебето, то ще бъде дадено за осиновяване. Хотелът е на 11 етажа и бил затворен от четвъртия етаж нагоре, но младата двойка успяла да се промъкне през затворените врати и да стигне до най-високото, а после да полети надолу.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.