Арестуваха преподавател – искал от студентка секс и пари

Студентка от Габрово с взети изпити

Гражданите за пореден път станаха свидетели на нагло и безотговорно поведение от страна на педагог. Този път ченгета от икономическия отдел спипаха преподавател от Техническия университет в Габрово, който си поискал 600 лева подкуп от свая студентка, за да й даде изпит.

Според неофициални сведения от състуденти на потърпевшата, даскалът предложил и допълнителна екстра – интимни удоволствия за отлична оценка.

Младежите заявили категорично, че и друг път са чували за подобни издевателства, а някои от преподавателите във въпросния ВУЗ дори станали пословични с еротичните си мераци.

Преподавателят бил спипан в късните вечерни часове този понеделник, след като привлекателната студентка първо писнала пред баща си, който пък информирал властите за случая. Изумената млада жена споделила пред своите родители, че даскалът не се задоволява само с пари, но си поискал и интимна близост, за да пише по – висока оценка.

В акцията участвали служители на столичното звено на „Икономическа полиция”, както и техни колеги от местното РУП в Габрово. Ченгетата припомнят на гражданите, че могат да алармират при всеки случай на корупция в частите на МВР в страната.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=hTg72J_BmXM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.